Giannoulis Cavo Spada Luxury Sports and Leisure Resort in Kreta-Chania

Giannoulis Cavo Spada Luxury Sports and Leisure Resort in Kreta-Chania

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Giannoulis Cavo Spada Luxury Sports and Leisure Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kreta-Chania

PRIJZEN ZIEN
SKU: 4add408b4b1b Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Giannoulis Cavo Spada Luxury Sports and Leisure Resort in Kreta-Chania! Gelegen in Kolymbari, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Giannoulis Cavo Spada Luxury Sports and Leisure Resort

Giannoulis Cavo Spada Luxury Sports and Leisure Resort ligt in een 65.000 m2 groot domein dat grenst aan een strand, met een prachtig zicht op de Golf van Chania en Kaap Spada. Aan deze laatste, een spectaculaire rotskaap, dankt het hotel zijn naam. Je verblijft er in ruime kamers. Het hotel richt zich volledig op de sportieve vakantieganger. Gezondheid, sport en activiteiten staan hier centraal. Je vindt er dan ook een uitgebreid gamma aan sport- en ontspanningsfaciliteiten voor jong en oud en kan er deelnemen aan het wekelijkse sportprogramma. In het spacentrum ontdek je dan weer een ongekend gevoel van ontspanning.

TUI: jouw reispartner naar Kreta-Chania

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kreta-Chania aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Giannoulis Cavo Spada Luxury Sports and Leisure Resort in Griekenland.