Golden Port Salou & Spa in Costa Dorada

Golden Port Salou & Spa in Costa Dorada

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Golden Port Salou & Spa met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Costa Dorada

PRIJZEN ZIEN
SKU: bfebc5e81940 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Golden Port Salou & Spa in Costa Dorada! Gelegen in Salou, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Golden Port Salou & Spa

Golden Port Salou is zo'n hotel waarbij alles is zoals het hoort. Ruime, geriefelijke kamers, buffetten om bij te watertanden en een prima service die alles in goede banen leidt. Dankzij de uitstekende locatie, waarbij zowel het strand als het centrum op wandelafstand liggen, kan je perfect Salou in al zijn aspecten ontdekken. Blijf je liever in het hotel, dan kan je nog altijd kiezen voor de All In formule! De familiekamers zijn bovendien een aanrader.

TUI: jouw reispartner naar Costa Dorada

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Costa Dorada aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Golden Port Salou & Spa in Spanje.