Golden Star in Kos

Golden Star in Kos

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Golden Star met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kos

PRIJZEN ZIEN
SKU: e532f87d3026 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Golden Star in Kos! Gelegen in Tigaki, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Golden Star

Het sfeervolle, kleinschalige hotel Golden Star ligt in een kalme omgeving nabij Tigaki. Hier staat het vriendelijke personeel steeds met de glimlach voor je klaar. 's Morgens kies je wat je wil van het buffet, 's avonds proef je de verse, zongerijpte groenten uit de tuin van het hotel. Wat doe je vandaag: te voet naar het strand, of met de bus naar de bruisende hoofdstad boordevol historische pareltjes? Terug in het hotel geniet je van de rust, want enkel gasten vanaf 16 jaar zijn hier toegelaten.

TUI: jouw reispartner naar Kos

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kos aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Golden Star in Griekenland.