Golden Taurus Park Aquapark Resort in Costa Brava

Golden Taurus Park Aquapark Resort in Costa Brava

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Golden Taurus Park Aquapark Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Costa Brava

PRIJZEN ZIEN
SKU: 47090d1bef7e Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Golden Taurus Park Aquapark Resort in Costa Brava! Gelegen in Pineda de Mar, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Golden Taurus Park Aquapark Resort

Een echte gezinsaanrader! Je kinderen hebben altijd iets leuks om handen: een vrolijke miniclub, een speeltuin met glijbanen,… En je geniet mee, van de animatie, van actieve sporten of van je luilekkere ligzetel aan het zwembad. Golden Taurus Park Aquapark Resort is een grootschalig hotel, maar er hangt een onvervalste vakantiesfeer die niks méér van je verlangt dan relaxen. Het prachtige waterpretpark staat garant voor uren plezier!

TUI: jouw reispartner naar Costa Brava

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Costa Brava aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Golden Taurus Park Aquapark Resort in Spanje.