Grand Hotel Hermitage in Sorrento – Baai van Napels

Grand Hotel Hermitage in Sorrento – Baai van Napels

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Italië? Kies dan voor een verblijf in Grand Hotel Hermitage met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Sorrento – Baai van Napels

PRIJZEN ZIEN
SKU: a91346bed60e Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Grand Hotel Hermitage in Sorrento – Baai van Napels! Gelegen in Sant'Agata sui due Golfi, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Italië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Italië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Grand Hotel Hermitage

Grand Hotel Hermitage ligt prachtig in een rustige, groene omgeving met olijfbomen en boomgaarden en biedt een mooi zicht op de Baai van Napels. Dit eenvoudige hotel bestaat uit een hoofdgebouw en het bijgebouw Villa Romita op 150 m en bereikbaar via een hellende weg. Villa Romita is een 19e eeuwse boerderij die werd omgebouwd en waarvan het antieke karakter werd behouden. Dankzij het vriendelijke personeel dat vele talen spreekt, voelen de gasten zich hier onmiddellijk thuis. Vooral geschikt voor volwassenen, minder voor families. Populair hotelletje dus vroegboeken is aangeraden!

TUI: jouw reispartner naar Sorrento – Baai van Napels

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Italië in de regio Sorrento – Baai van Napels aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Italië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Grand Hotel Hermitage in Italië.