Grand Palladium Sicilia Resort & Spa in Sicilië-Palermo

Grand Palladium Sicilia Resort & Spa in Sicilië-Palermo

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Italië? Kies dan voor een verblijf in Grand Palladium Sicilia Resort & Spa met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Sicilië-Palermo

PRIJZEN ZIEN
SKU: b89ee0caef99 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Grand Palladium Sicilia Resort & Spa in Sicilië-Palermo! Gelegen in Campofelice di Roccella, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Italië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Italië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Grand Palladium Sicilia Resort & Spa

Grand Palladium Sicilia Resort & Spa is rustig gelegen – direct aan het strand – en beschikt over een fraaie tuin. Samen met het Signature Level-gedeelte vormt het één groot resort, waarvan de meeste faciliteiten gedeeld zijn. Dankzij de All Inclusive-formule met leuke, afwisselende animatie, een mooie miniclub en tal van sporten is het een goede keuze voor families met kinderen. Hier wordt groot en klein in de watten gelegd.

TUI: jouw reispartner naar Sicilië-Palermo

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Italië in de regio Sicilië-Palermo aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Italië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Grand Palladium Sicilia Resort & Spa in Italië.