Grecotel Caramel Boutique Resort in Kreta-Chania

Grecotel Caramel Boutique Resort in Kreta-Chania

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Grecotel Caramel Boutique Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kreta-Chania

PRIJZEN ZIEN
SKU: 792b2cfabaf1 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Grecotel Caramel Boutique Resort in Kreta-Chania! Gelegen in Rethymnon, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Grecotel Caramel Boutique Resort

Het luxueuze boetiekhotel Grecotel Caramel Boutique Resort vormt een heerlijk paradijs direct aan het lange strand van Rethymnon. Ideaal om tot rust te komen met z'n tweetjes of met het gezin. U kan je ontspannen aan het prachtige zwembad, op het strand of in de unieke kamers met elk hun eigen decoratie en handgemaakt meubilair. Ook kinderen worden hier in het hart gedragen en beleven een leuke tijd in de kinderclub. Bovendien is de service hier onberispelijk en hartelijk.

TUI: jouw reispartner naar Kreta-Chania

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kreta-Chania aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Grecotel Caramel Boutique Resort in Griekenland.