Grecotel Casa Marron in Olympische Riviera

Grecotel Casa Marron in Olympische Riviera

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Grecotel Casa Marron met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Olympische Riviera

PRIJZEN ZIEN
SKU: bf79c59929d1 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Grecotel Casa Marron in Olympische Riviera! Gelegen in Lakopetra, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Grecotel Casa Marron

Een mooie tuin, een prachtig groene omgeving en het strand, dat goedgekeurd werd met het Europese ecolabel Blue Flag, vlakbij: Grecotel Casa Marron is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannende zonvakantie. Het hotel werd grotendeels vernieuwd. Alle zwembaden, bars en restaurants werden grondig onder handen genomen en in een boho-jasje gestoken, en ook de ‘Casa’ kamers werden volledig gerenoveerd. In de Grecoland Club kunnen kinderen terecht voor leuke activiteiten.

TUI: jouw reispartner naar Olympische Riviera

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Olympische Riviera aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Grecotel Casa Marron in Griekenland.