Grecotel Corfu Imperial in Corfu

Grecotel Corfu Imperial in Corfu

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Grecotel Corfu Imperial met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Corfu

PRIJZEN ZIEN
SKU: 87103424f4cd Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Grecotel Corfu Imperial in Corfu! Gelegen in Kommeno, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Grecotel Corfu Imperial

Dit hotel heeft wellicht de mooiste ligging van alle hotels op Corfu. Aan het uiteinde van het schiereilandje Kommeno geniet je van het mooie zicht op Corfu-stad en de Ionische zee. Grecotel Corfu Imperial is tevens een ideaal uitgangspunt voor een bezoek naar de adembenemende noordelijk gelegen bergen. Het hotel wordt omringd door een weelderige tuin met olijfbomen en het hoofdrestaurant, de zwembadzone en het spacentrum werden onlangs in een nieuw kleedje gestoken. Daarbij zorgen de vriendelijke service en de ontspannen sfeer voor een geslaagde vakantie. Het strand werd goedgekeurd met het Europese ecolabel Blue Flag. Door de vele trappen is dit hotel minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

TUI: jouw reispartner naar Corfu

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Corfu aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Grecotel Corfu Imperial in Griekenland.