Grecotel Creta Palace in Kreta-Chania

Grecotel Creta Palace in Kreta-Chania

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Grecotel Creta Palace met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kreta-Chania

PRIJZEN ZIEN
SKU: bd8e6e067c38 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Grecotel Creta Palace in Kreta-Chania! Gelegen in Rethymnon, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Grecotel Creta Palace

Grecotel Creta Palace biedt een goede service, schitterende tuinen met vele open ruimtes, een spacentrum en een kafenion omringd met winkeltjes waar je je 's avonds gezellig midden in een Grieks dorpje waant. Niet te verwonderen dat dit hotel kan rekenen op een zeer trouw en steeds terugkerend cliënteel. Het resort omvat een hoofdgebouw en bungalows genesteld in fraai aangelegde tuinen, direct aan een mooi zandstrand. Je kan gezellig langs het strand wandelen naar het levendige centrum van Rethymnon.

TUI: jouw reispartner naar Kreta-Chania

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kreta-Chania aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Grecotel Creta Palace in Griekenland.