Grecotel Eva Palace in Corfu

Grecotel Eva Palace in Corfu

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Grecotel Eva Palace met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Corfu

PRIJZEN ZIEN
SKU: 94f885406c4f Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Grecotel Eva Palace in Corfu! Gelegen in Kommeno, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Grecotel Eva Palace

Op een van de meest romantische plekjes op het schiereiland Kommeno ligt Grecotel Eva Palace. Het hotel is prachtig gelegen met een mooi panoramisch zicht op de Pantokrator-berg, de idyllische kustdorpjes en kleine eilandjes. Dankzij de rustige ligging en de exotische en schaduwrijke tuinen kan je hier in alle privacy genieten. Door de talrijke trappen is dit hotel minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

TUI: jouw reispartner naar Corfu

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Corfu aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Grecotel Eva Palace in Griekenland.