Grecotel Ilia Palms & Aqua Park in Olympische Riviera

Grecotel Ilia Palms & Aqua Park in Olympische Riviera

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Grecotel Ilia Palms & Aqua Park met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Olympische Riviera

PRIJZEN ZIEN
SKU: 79fd57a0daf5 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Grecotel Ilia Palms & Aqua Park in Olympische Riviera! Gelegen in Kyllini, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Grecotel Ilia Palms & Aqua Park

Geen tijd te verliezen, je wil meteen van de glijbanen gaan roetsjen? Grecotel Ilia Palms & Aqua Park ligt vlak naast de ingang van het aquapark! Het hotel maakt, samen met haar zusterhotels, deel uit van het complete resort 'Riviera Olympia & Aquapark'. Doorheen dit resort, waarvan heel wat faciliteiten gedeeld dan ook zijn met de andere Grecotels, vind je een ruim aanbod aan sporten, animatie en restaurants. De beelden van de algemene faciliteiten zijn doorheen het hele resort genomen. Er wordt ook voor Ilia Palms & Aqua Park een eigen zwembad gebouwd. De kamers in Grecotel Ilia Palms & Aqua Park zijn volgens ons vier sterren waard. Je gebruikt de algemene faciliteiten van Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park. Je kan hier kiezen tussen halfpension of de All Inclusive-formule, die bij Grecotel 'LUX.ME All Inclusive' wordt genoemd.

TUI: jouw reispartner naar Olympische Riviera

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Olympische Riviera aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Grecotel Ilia Palms & Aqua Park in Griekenland.