Grecotel Kos Imperial (1) in Kos

Grecotel Kos Imperial (1) in Kos

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Grecotel Kos Imperial (1) met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kos

PRIJZEN ZIEN
SKU: 8f14fe23ccdd Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Grecotel Kos Imperial (1) in Kos! Gelegen in Psalidi, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Grecotel Kos Imperial (1)

Grecotel Kos Imperial is een prachtig hotel, op en top klasse en met een onberispelijke service. Het personeel doet er werkelijk alles aan om je wensen te vervullen. Het hotel is ook een waterparadijs voor jong en oud met verschillende zwembaden, overdekt en in openlucht. Je kan hier verblijven in kamer en ontbijt of halfpension, of genieten van een zeer complete All Inclusive-formule, die bij Grecotel 'LUX.ME All Inclusive' wordt genoemd. Vanuit Psalidi is een fietspad aangelegd tot in Kos-stad. Het hotel werd onlangs gedeeltelijk in een nieuw kleedje gestoken. Zo werden o.a. de lobby, het hoofdrestaurant en de fitness vernieuwd, en kwam er een nieuw restaurant bij. Extra kamertypes kan je boeken onder de code 13485.

TUI: jouw reispartner naar Kos

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kos aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Grecotel Kos Imperial (1) in Griekenland.