Grecotel La Riviera & Aqua Park in Olympische Riviera

Grecotel La Riviera & Aqua Park in Olympische Riviera

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Grecotel La Riviera & Aqua Park met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Olympische Riviera

PRIJZEN ZIEN
SKU: 4ab835bfe197 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Grecotel La Riviera & Aqua Park in Olympische Riviera! Gelegen in Kyllini, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Grecotel La Riviera & Aqua Park

Het elegante Grecotel La Riviera & Aqua Park ligt op een groot, groen domein vlak bij het strand. Het paradepaardje van dit luxehotel is het Elixir Spa Center, dat 's avonds prachtig verlicht wordt en de sfeer van de oude Griekse tempels oproept. Bubbelbaden, massages, hydrotherapie… je kan niet anders dan helemaal ontspannen. Ook kinderen zijn van harte welkom in het hotel, met miniclubs waar ze kunnen deelnemen aan heel wat activiteiten. Het strand werd goedgekeurd met het Europese ecolabel Blue Flag en ligt vlak voor de deur.

TUI: jouw reispartner naar Olympische Riviera

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Olympische Riviera aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Grecotel La Riviera & Aqua Park in Griekenland.