Grecotel LUX.ME Dama Dama (1) in Rhodos

Grecotel LUX.ME Dama Dama (1) in Rhodos

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Grecotel LUX.ME Dama Dama (1) met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Rhodos

PRIJZEN ZIEN
SKU: bb697c1b02a2 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Grecotel LUX.ME Dama Dama (1) in Rhodos! Gelegen in Faliraki, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Grecotel LUX.ME Dama Dama (1)

Als er ergens een plek bestaat waar de noden van kinderen en volwassenen zo harmonieus op elkaar afgestemd zijn, dan is het Grecotel LUX.ME Dama Dama, het vroegere Grecotel LUX.ME Rhodos. Kinderen kunnen zich de hele dag uitleven in de kinderclub en in het zwembad met glijbanen, terwijl hun ouders baden in een zee van rust aan het zwembad, in de tuin, aan het strand... En de service, die is hier supervriendelijk! Je geniet hier van een zeer complete All Inclusive-formule, die bij Grecotel 'LUX.ME All Inclusive' wordt genoemd. Het strand werd goedgekeurd met het Europese ecolabel Blue Flag. Extra kamertypes kan je boeken onder de code 13328.

TUI: jouw reispartner naar Rhodos

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Rhodos aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Grecotel LUX.ME Dama Dama (1) in Griekenland.