Grecotel Marine Palace & Aquapark in Kreta-Chania

Grecotel Marine Palace & Aquapark in Kreta-Chania

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Grecotel Marine Palace & Aquapark met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kreta-Chania

PRIJZEN ZIEN
SKU: cceda3d3f7e1 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Grecotel Marine Palace & Aquapark in Kreta-Chania! Gelegen in Panormo, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Grecotel Marine Palace & Aquapark

Grecotel Marine Palace & Aquapark bestaat uit 3 verschillende delen: Casa Marina at Aquapark, Marine Palace en Marin Bay. Casa Marina werd gebouwd naast het Aquapark, en wordt door een kleine lokale weg van Marine Palace en Marin Bay gescheiden. Dit vakantiedorp is speciaal ontworpen voor gezinnen die actief willen deelnemen aan de talrijke activiteiten die er de hele dag door georganiseerd worden. Groot en klein kan naar hartenlust 'splashen' in het aquapark. In het voor- en naseizoen is dit hotel ook ideaal voor koppels. Gebouwd in typisch Kretenzische stijl, in harmonie met de nog traditionele sfeer van het idyllische vissersdorpje Panormo. Zeer geliefd hotel dus vroegboeken is aan te raden!
In het voorjaar van 2024 werden de lobby, de poolbar, de spa & fitness en de badkamers (douche i.p.v. bad) van alle kamers in het Marine Palace gedeelte vernieuwd.
De kamers vermeld onder 'Verblijf (12364)' kan je boeken onder code 12364, zie Grecotel Marine Palace & Aquapark (extra kamers).
Ontdek TUI KIDS CLUB.

TUI: jouw reispartner naar Kreta-Chania

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kreta-Chania aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Grecotel Marine Palace & Aquapark in Griekenland.