Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park in Olympische Riviera

Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park in Olympische Riviera

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Olympische Riviera

PRIJZEN ZIEN
SKU: 519bcb78890a Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park in Olympische Riviera! Gelegen in Kyllini, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park

Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park is een echt familiehotel. Je voelt je er onmiddellijk thuis! Het strand, dat vlakbij ligt, werd goedgekeurd met het Europese ecolabel Blue Flag, en ook in het resort zelf is waterpret verzekerd, met verschillende zwembaden, glijbanen en een lazy river. Je geniet hier van een zeer complete All Inclusive-formule, die bij Grecotel 'LUX.ME All Inclusive' wordt genoemd. Een aantal faciliteiten is gelegen in het aanpalende zusterhotel Grecotel La Riviera & Aqua Park.

TUI: jouw reispartner naar Olympische Riviera

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Olympische Riviera aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park in Griekenland.