H10 Timanfaya Palace in Lanzarote

H10 Timanfaya Palace in Lanzarote

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in H10 Timanfaya Palace met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Lanzarote

PRIJZEN ZIEN
SKU: 77645a66082d Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in H10 Timanfaya Palace in Lanzarote! Gelegen in Playa Blanca, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

H10 Timanfaya Palace

H10 Timanfaya Palace is een mooi hotel voor koppels die het eiland willen verkennen of die de rust van Playa Blanca komen opzoeken. De tuin grenst aan de promenade vanwaar je tot in het centrum van het vissersdorp Playa Blanca kan wandelen. Indrukwekkende lobby, moderne inrichting, ruime kamers, aangename tuin met verschillende rustige hoekjes, rustige ligging, uitstekende buffetten en alle gewenste comfort voor een heerlijke vakantie.

TUI: jouw reispartner naar Lanzarote

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Lanzarote aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar H10 Timanfaya Palace in Spanje.