Habtoor Grand Resort, Autograph Collection in Dubai/Abu Dhabi

Habtoor Grand Resort, Autograph Collection in Dubai/Abu Dhabi

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten? Kies dan voor een verblijf in Habtoor Grand Resort, Autograph Collection met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Dubai/Abu Dhabi

PRIJZEN ZIEN

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Habtoor Grand Resort, Autograph Collection in Dubai/Abu Dhabi! Gelegen in Dubai / Jumeirah, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Habtoor Grand Resort, Autograph Collection

Habtoor Grand Resort, Autograph Collection is een elegant hotel aan het populaire Jumeirah Beach in de Dubai Marina. Vanuit het hotel loop je meteen het strand op vanwaar je het bekende Ain Dubai reuzenrad ziet staan op Bluewaters Island. Geniet van deze voortreffelijke ligging tussen vele andere luxe hotels. Bruisender dan dit kan bijna niet. Bij het zwembad op het dak koel je af van de warmte van Dubai en geniet je van het prachtige uitzicht over de Perzische Golf. Wat ga je morgen doen? Bezoek je de Burj Khalifa, ga je shoppen in een van de grote Mall’s of wordt het gewoon zalig ontspannen op het strand? Wat je ook kiest, Habtoor Grand Resort, Autograph Collection is een zeer goede uitvalsbasis voor je bezoek aan Dubai.

TUI: jouw reispartner naar Dubai/Abu Dhabi

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten in de regio Dubai/Abu Dhabi aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Verenigde Arabische Emiraten, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Habtoor Grand Resort, Autograph Collection in Verenigde Arabische Emiraten.