Hampton by Hilton Marjan Island in Dubai/Abu Dhabi

Hampton by Hilton Marjan Island in Dubai/Abu Dhabi

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten? Kies dan voor een verblijf in Hampton by Hilton Marjan Island met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Dubai/Abu Dhabi

PRIJZEN ZIEN

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Hampton by Hilton Marjan Island in Dubai/Abu Dhabi! Gelegen in Ras Al Khaimah, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Hampton by Hilton Marjan Island

Een dag aan het strand… Dat is precies waar de inrichting van dit hotel door geïnspireerd is. Welkom in het spiksplinternieuwe Hampton by Hilton Marjan Island. Met haar faciliteiten wordt ervoor gezorgd dat het jou aan niks ontbreekt. Ga je vandaag voor een middagje in de spa of koel je af in het zwembad om vervolgens dat spannende boek uit te lezen? En met een 750 meter lang privéstrand voor de deur, is een dutje doen met het geluid van de zee op de achtergrond ook een goede optie.

TUI: jouw reispartner naar Dubai/Abu Dhabi

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten in de regio Dubai/Abu Dhabi aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Verenigde Arabische Emiraten, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Hampton by Hilton Marjan Island in Verenigde Arabische Emiraten.