Hilton Dubai Jumeirah Resort in Dubai/Abu Dhabi

Hilton Dubai Jumeirah Resort in Dubai/Abu Dhabi

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten? Kies dan voor een verblijf in Hilton Dubai Jumeirah Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Dubai/Abu Dhabi

PRIJZEN ZIEN

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Hilton Dubai Jumeirah Resort in Dubai/Abu Dhabi! Gelegen in Dubai/Jumeirah, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Hilton Dubai Jumeirah Resort

Als één van de weinige hotels in Dubai met een privéstrand, is het Hilton Dubai Jumeirah een grote kanshebber op je lijstje met favoriete vakantieadressen. Team Hilton legt alvast een comfortabel kussen op je ligzetel klaar voor als je over de golven van de Perzische Golf tuurt. Kijk, daar is Palm Jumeirah! Je vindt er ook de Vero Sky Bar op de tiende verdieping. De bar heeft een spectaculair uitzicht op zee. Dit hotel ligt tussen alle hotspots van Dubai.

TUI: jouw reispartner naar Dubai/Abu Dhabi

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten in de regio Dubai/Abu Dhabi aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Verenigde Arabische Emiraten, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Hilton Dubai Jumeirah Resort in Verenigde Arabische Emiraten.