Hotel Arion in Samos

Hotel Arion in Samos

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Hotel Arion met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Samos

PRIJZEN ZIEN
SKU: 3355b1858f4c Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Hotel Arion in Samos! Gelegen in Kokkari, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Hotel Arion

Dit gezellige en rustig gelegen hotel werd genoemd naar een bekende dichter en componist uit Samos. Het bestaat uit 1 hoofdgebouw en 8 bungalows, gebouwd op een heuvel. Dankzij de rustige ligging, op wandelafstand van Kokkari, is dit hotel ideaal voor een ontspannende vakantie. Bovendien doet het vriendelijke, meertalige personeel zijn uiterste best om het je naar je zin te maken. Vlakbij liggen 2 van de meest gekende stranden van het eiland: Lemonakia en Tsamadou. Het hotel is toegankelijk voor gasten vanaf 7 jaar.

TUI: jouw reispartner naar Samos

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Samos aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Hotel Arion in Griekenland.