Iberotel Costa Mares in Marsa Alam

Iberotel Costa Mares in Marsa Alam

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in Iberotel Costa Mares met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Marsa Alam

PRIJZEN ZIEN
SKU: b9a9589ebbcc Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Iberotel Costa Mares in Marsa Alam! Gelegen in Marsa Mares Bay, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Iberotel Costa Mares

In de nieuwe vakantieplaats Marsa Mares Bay, die nog volop in ontwikkeling is, werd een aantal nieuwe hotels gebouwd. En daarvan is Iberotel Costa Mares het eerste! De baai is een echt onderwaterparadijs, maar natuurlijk is er nog veel meer te doen: ontspannen op de massagetafel, een partijtje beachvolley spelen of genieten van een leuke avondshow. Voor kinderen is er een miniclub, en 's avonds gaan ze dansen in de minidisco.

TUI: jouw reispartner naar Marsa Alam

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Marsa Alam aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Iberotel Costa Mares in Egypte.