Insotel Punta Prima Resort & Spa in Menorca

Insotel Punta Prima Resort & Spa in Menorca

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Insotel Punta Prima Resort & Spa met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Menorca

PRIJZEN ZIEN
SKU: ef0243d8dd08 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Insotel Punta Prima Resort & Spa in Menorca! Gelegen in Punta Prima, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Insotel Punta Prima Resort & Spa

Dit zwemparadijs ligt op wandelafstand van het Punta Prima-strand, een van de meest bevoorrechte stranden van de Middellandse Zee. In Insotel Punta Prima Resort & Spa geniet je van een uitgebreide All Inclusive formule met veel sportactiviteiten. De ruime studio's en appartementen tellen slechts 1 verdieping, werden gebouwd in de typische Menorcaanse stijl en liggen verspreid in de reusachtige tuin van 200.000 m2. De 'swim-up' of 'Rooftop' familiesuites vind je in een geprivilegieerde zone van het hotel.
In de winter van 2022-2023 onderging het hotel een grote opfrisbeurt. De kamers werden volledig gerenoveerd en de zwembadzones werden opgeknapt. Ook de kidsclub en de speelzone werden vernieuwd. Kinderen van 0 tot 6 jaar oud zullen zich rot amuseren in de nieuwe speelzone Insi Indoor Play…. En in 2024 opent de splinternieuwe Insi Splash met nog meer waterpret voor de hele familie.

TUI: jouw reispartner naar Menorca

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Menorca aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Insotel Punta Prima Resort & Spa in Spanje.