Jaz Amara in Marsa Alam

Jaz Amara in Marsa Alam

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in Jaz Amara met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Marsa Alam

PRIJZEN ZIEN
SKU: ec792305645a Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Jaz Amara in Marsa Alam! Gelegen in Marsa Mares, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Jaz Amara

Dit nieuwe resort aan de baai van Marsa Mares belooft uren waterpret. Verschillende zwembaden waar je vanuit een swim-upkamer zo in springt, een aquapark én duikcentrum in de buurt en de zee voor de deur: verfrissing is gegarandeerd. De baai is bovendien gekend voor het spotten van zeeschildpadden en zeekoeien, indrukwekkend! Wie liever op het droge blijft, kan relaxen op een Balinees bed of in de wellness. En de lekkere maaltijden in de uitgebreide All Inclusive, die zijn er natuurlijk voor iedereen.

TUI: jouw reispartner naar Marsa Alam

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Marsa Alam aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Jaz Amara in Egypte.