Jaz Asteria Beach in Hurghada

Jaz Asteria Beach in Hurghada

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in Jaz Asteria Beach met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Hurghada

PRIJZEN ZIEN
SKU: c8062074f262 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Jaz Asteria Beach in Hurghada! Gelegen in Sahl Hasheesh, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Jaz Asteria Beach

Wie houdt van water voelt zich helemaal thuis in Jaz Asteria Beach, aan het strand van Sahl Hasheesh. Een aquapark, een groot familiezwembad en een relaxzwembad voor volwassenen, wat wil je nog meer? De zee met een koraalrif voor de deur misschien. Check! Proef van Arabisch tot Aziatisch in de zes restaurants en relax met een verfrissend drankje in de beachbar. Want ook in deze nieuwe telg van de Jaz-familie geniet je van de gekende service en kwaliteit.

TUI: jouw reispartner naar Hurghada

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Hurghada aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Jaz Asteria Beach in Egypte.