Jaz Makadi Oasis Resort & Club in Hurghada

Jaz Makadi Oasis Resort & Club in Hurghada

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in Jaz Makadi Oasis Resort & Club met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Hurghada

PRIJZEN ZIEN
SKU: 791a67653c07 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Jaz Makadi Oasis Resort & Club in Hurghada! Gelegen in Makadi Bay, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Jaz Makadi Oasis Resort & Club

Een exotisch moors dorp gebouwd rond het zwembad met palmbomen… Jaz Makadi Oasis Resort & Club, een actieve club aan de Rode Zee met een zeer gezellige sfeer, is ideaal voor families, jongeren en koppels. Deze parel van de Jaz-keten biedt je een complete vakantie met veel faciliteiten, winkeltjes en restaurants in het Makadi Center. Een aantal faciliteiten in Makadi Bay is gemeenschappelijk voor de hotels van de Jaz/Iberotel-keten.

TUI: jouw reispartner naar Hurghada

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Hurghada aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Jaz Makadi Oasis Resort & Club in Egypte.