Kairaba Mythos Palace in Corfu

Kairaba Mythos Palace in Corfu

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Kairaba Mythos Palace met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Corfu

PRIJZEN ZIEN
SKU: 19684ba3dd07 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Kairaba Mythos Palace in Corfu! Gelegen in Boukari, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Kairaba Mythos Palace

Koppels zijn helemaal op hun plaats in hotel Kairaba Mythos Palace in Boukari. Ontspannen doe je hier in alle rust, want kinderen zijn hier niet toegelaten. En het hotel ligt dan ook nog eens pal aan het strand, waar je een schitterend uitzicht wacht. Watersporten, een fietstocht om de omgeving te verkennen en 's avonds een streepje livemuziek of een drankje in de rooftop bar … in Kairaba Mythos Palace weten ze heel goed wat vakantie is.

TUI: jouw reispartner naar Corfu

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Corfu aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Kairaba Mythos Palace in Griekenland.