Kalidria Thalasso Spa Resort in Puglia

Kalidria Thalasso Spa Resort in Puglia

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Italië? Kies dan voor een verblijf in Kalidria Thalasso Spa Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Puglia

PRIJZEN ZIEN
SKU: 3212aece8595 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Kalidria Thalasso Spa Resort in Puglia! Gelegen in Castellaneta Marina, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Italië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Italië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Kalidria Thalasso Spa Resort

Kalidria Thalasso Spa Resort maakt deel uit van het Ethra Reserve, een prachtig natuurgebied met een groot pijnbomenbos dat uitkomt op een ongerept strand. In dit gebied liggen nog enkel andere hotels, waarvan bepaalde faciliteiten gedeeld kunnen worden. Het hotel werd ontworpen door Emilio Ambasz, bekend voor zijn landschapsarchitectuur. Kalidria Thalasso Spa Resort is dan ook gebouwd als een amfitheater dat perfect past in de omringende natuur.

TUI: jouw reispartner naar Puglia

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Italië in de regio Puglia aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Italië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Kalidria Thalasso Spa Resort in Italië.