Kalimera Kriti Hotel & Village Resort in Kreta-Heraklion

Kalimera Kriti Hotel & Village Resort in Kreta-Heraklion

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Kalimera Kriti Hotel & Village Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kreta-Heraklion

PRIJZEN ZIEN
SKU: f44bfcab513f Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Kalimera Kriti Hotel & Village Resort in Kreta-Heraklion! Gelegen in Sissi, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Kalimera Kriti Hotel & Village Resort

Kalimera Kriti Hotel & Village Resort is een uniek resort te Sissi aan de noordoostkust van Kreta. Het strekt zich uit over 240.000 m2 en bestaat uit een hoofdgebouw en drie Kretenzische dorpen omgeven door mediterrane tuinen. Dit hotel is een waar strandparadijs met 2 lange gouden zandstranden die je via de tuin bereikt. Kuieren of luieren op het strand. Een balletje slaan in het tenniscentrum of deelnemen aan een van de andere sportactiviteiten. Een bezoek aan het vroeger vissersdorp Sissi met zijn pittoresk haventje, winkels, tavernes en traditionele koffiehuizen. Een avondje uit Stalis of genieten van een romantische zonsondergang op het kristalheldere water… Verveling staat hier niet op de agenda! Ook niet voor de kinderen dankzij de miniclub, het tienerprogramma in het hoogseizoen en de 2 kinderbaden.

TUI: jouw reispartner naar Kreta-Heraklion

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kreta-Heraklion aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Kalimera Kriti Hotel & Village Resort in Griekenland.