Kiwengwa Beach Resort in Zanzibar

Kiwengwa Beach Resort in Zanzibar

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Tanzania? Kies dan voor een verblijf in Kiwengwa Beach Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Zanzibar

PRIJZEN ZIEN
SKU: 61f479d02787 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Kiwengwa Beach Resort in Zanzibar! Gelegen in Kiwengwa, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Tanzania.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Tanzania en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Kiwengwa Beach Resort

Een klein paradijsje op aarde, zo kan je hotel Kiwengwa Beach Resort omschrijven. De authenticiteit straalt ervan af. Nip van een drankje in de bar terwijl je zit te relaxen in het bubbelbad, hoe fantastisch is dat! Tijdens je maaltijd in het visrestaurant op het strand geniet je van het ruisen van de golven, het zand tussen je tenen… op zijn minst een unieke ervaring. Je verblijft in goed onderhouden, frisse kamers en het personeel is uiterst vriendelijk.

TUI: jouw reispartner naar Zanzibar

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Tanzania in de regio Zanzibar aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Tanzania, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Kiwengwa Beach Resort in Tanzania.