Kouros Seasight Resort in Samos

Kouros Seasight Resort in Samos

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Kouros Seasight Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Samos

PRIJZEN ZIEN
SKU: d1fb2d50c9cd Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Kouros Seasight Resort in Samos! Gelegen in Pythagorion, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Kouros Seasight Resort

Kouros Seasight Resort is echt schitterend gelegen: onmiddellijk aan het strand en op wandelafstand van het klassieke Pythagorion, geboorteplaats van de filosoof Pythagoras en tevens gezellig badplaatsje bij uitstek. Het hotel werd recent vernieuwd en dat resulteerde onder andere in stijlvolle superieure kamers. Geniet van een lekker ontbijt voor je je neervlijt op je ligzetel of op verkenning gaat in de omgeving. Het vriendelijke personeel staat hier steeds met de glimlach voor je klaar.

TUI: jouw reispartner naar Samos

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Samos aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Kouros Seasight Resort in Griekenland.