La Pirogue A Sunlife Hotel in Mauritius

La Pirogue A Sunlife Hotel in Mauritius

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Mauritius? Kies dan voor een verblijf in La Pirogue A Sunlife Hotel met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Mauritius

PRIJZEN ZIEN
SKU: 33fc32019e07 Categorie: Tag:

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in La Pirogue A Sunlife Hotel in Mauritius! Gelegen in Flic en Flac, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Mauritius.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Mauritius en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

La Pirogue A Sunlife Hotel

Het charmante resort La Pirogue is gebouwd als een traditioneel Mauritiaans vissersdorp. Je verblijft er in een bungalow met een rieten dak en een bohemian chic interieur, omringd door een tropische tuin en voor de deur ligt een wit zandstrand. Snorkelen in de azuurblauwe zee, relaxen in de wellness, je karateslagen oefenen of een sessie 'muziek opnemen' volgen in een studio … Hier kan het allemaal, en ook de kinderen amuseren zich in de grote kinderclub. 's Avonds geniet je met een cocktail in de hand van de zonsondergang.

TUI: jouw reispartner naar Mauritius

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Mauritius in de regio Mauritius aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Mauritius, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar La Pirogue A Sunlife Hotel in Mauritius.