Lagoon Attitude in Mauritius

Lagoon Attitude in Mauritius

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Mauritius? Kies dan voor een verblijf in Lagoon Attitude met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Mauritius

PRIJZEN ZIEN
SKU: 5c1d8d9af123 Categorie: Tag:

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Lagoon Attitude in Mauritius! Gelegen in Anse La Raie, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Mauritius.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Mauritius en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Lagoon Attitude

Omgeven door een ongerepte natuur, ligt Hotel Lagoon Attitude aan de rand van de uitgestrekte lagune van Anse la Raie. Het hotel is heel milieubewust: geen eenmalig gebruik van plastiek, een winkel waar je waren in bulk koopt, niet gemotoriseerde wateractiviteiten, een 'Maritiem Ontdekkingscentrum', een pedagogisch centrum waar je alles leert over de rijkdom van de lagune… En ontdek de lokale cultuur via de 'Otentik' activiteiten. Lagoon Attitude draagt trots de certificaten 'Made in Moris' en 'Travelife Gold' (sinds 2017) voor zijn inspanningen voor milieubewust toerisme.

TUI: jouw reispartner naar Mauritius

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Mauritius in de regio Mauritius aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Mauritius, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Lagoon Attitude in Mauritius.