Le Sultan in Tunesië vasteland

Le Sultan in Tunesië vasteland

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Tunesië? Kies dan voor een verblijf in Le Sultan met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Tunesië vasteland

PRIJZEN ZIEN
SKU: 771bee6f88b1 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Le Sultan in Tunesië vasteland! Gelegen in Hammamet, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Tunesië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Tunesië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Le Sultan

Hotel Le Sultan in Hammamet ligt aan een van de mooiste stranden van Tunesië en op slechts 3 kilometer van het centrum van Hammamet waar je de versterkte medina uit de 9e eeuw kan bezichtigen. Stil je honger in een van de restaurants waar de chefs het beste van zichzelf geven of ga voor een behandeling in het spacentrum. Aan de kinderen werd ook gedacht, zij kunnen terecht in de miniclub waar leuke animatoren de kinderen verwennen met leuke spelletjes.

TUI: jouw reispartner naar Tunesië vasteland

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Tunesië in de regio Tunesië vasteland aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Tunesië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Le Sultan in Tunesië.