Les Borjs de la Kasbah in Marrakech

Les Borjs de la Kasbah in Marrakech

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Marokko? Kies dan voor een verblijf in Les Borjs de la Kasbah met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Marrakech

PRIJZEN ZIEN
SKU: 7b05e45cf8a1 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Les Borjs de la Kasbah in Marrakech! Gelegen in Marrakech, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Marokko.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Marokko en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Les Borjs de la Kasbah

Geen twee kamers zijn hier gelijk. Stuk voor stuk laten ze traditie spreken, met oosterse tapijten, lantaarntjes en leuke tegels in de badkamer. Ook de keuken laat zich Marokkaans inspireren. Maar zelfs wie de westerse smaak niet wil verliezen, wordt op zijn wenken bediend. De rust binnenskamers contrasteert buitengewoon goed met de gezellige stadsdrukte rondom. In een kwartiertje wandel je naar het Djemaa el Fna-plein, de place to be voor Marokkaanse charme én ambiance.

TUI: jouw reispartner naar Marrakech

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Marokko in de regio Marrakech aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Marokko, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Les Borjs de la Kasbah in Marokko.