L’Hermitage Hotel & Spa

4/5
L'Hermitage Hotel & Spa

Vanaf € 1108,00 p.p.

Geniet van een onvergetelijke vakantie in Spanje tijdens je verblijf in L'Hermitage Hotel & Spa. Ga op ontdekking in de prachtige regio Mallorca en de stad Orient.

Ben je op zoek naar de perfecte vakantiebestemming? Dan is een vakantie naar Spanje een uitstekende keuze! In de prachtige regio Mallorca ligt de stad Orient. En voor een comfortabel verblijf, kies voor L’Hermitage Hotel & Spa, een adres dat aan al uw verwachtingen voldoet en een ideale uitvalbasis is voor het verkennen van de omgeving.

L’Hermitage Hotel & Spa biedt een uitstekende service en moderne faciliteiten, zodat u zich thuis zult voelen tijdens uw verblijf. Of u nu wilt ontspannen in de tuin of een wandeling wilt maken door de stad, L’Hermitage Hotel & Spa is de perfecte keuze voor een onvergetelijke vakantie.

Maak een wandeling in Orient, bezoek de lokale markt en proef de heerlijke, verse producten van de regio. Of ga op excursie naar de omliggende gebieden voor een onvergetelijke dag vol met natuurschoon en avontuur.

Boek nu je verblijf bij L’Hermitage Hotel & Spa via VakantieOnlineBoeken.be, de site die voor u het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt. Hier kun je een voordelig vakantiepakket boeken en genieten van een onvergetelijke vakantie in Spanje.

L’Hermitage Hotel & Spa

Wow! Als je het hebt over een adresje met allure, dan past L’Hermitage Hotel & Spa goed bij deze omschrijving. Het is gelegen in Orient, in het noorden van Mallorca en is gevestigd in een klooster uit de 16e eeuw. Ik wil niet alles verklappen, maar wat je hier zeker kunt verwachten is rust, authentieke details en heerlijk eten.

Dit is een plekje waar je naartoe wilt om op te laden. Het ligt middenin Tramuntana (gebergte) en wordt omringd door natuurschoon. Kijk je om je heen dan zie je palm- en olijfbomen, met groen beklede bergtoppen en kleurrijke bloemen. Wat een oase! Dit brengt je toch meteen in de relaxmodus? Een locatie die je ook helemaal zen maakt, is het wellnesscentrum. Hier vind je een sauna, jacuzzi en verschillende baden. Doe hier lekker je ogen dicht en geniet van verschillende massages en behandelingen. Laat je ook verrassen door de indrukwekkende omgeving waar je verblijft. Maak prachtige wandelingen door het natuurgebied of ga met de huurauto op ontdekking naar bergdorpje Deià of het fotogenieke uitzichtpunt, Cap de Formentor.

Boek je vakantie naar Spanje bij Eliza was here

Op vakantie naar Italië met Eliza was here is echt een aanrader voor een topvakantie. Bij deze reisorganisatie staan couleur locale, sfeer en kleinschaligheid centraal. Geen hordes toeristen, maar onontdekte vakantieadresjes waar authenticiteit centraal staat. Het aanbod van Eliza was here is geschikt voor rustzoekers en levensgenieters die weg van de massa van hun vakantie willen genieten.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven