LIVVO Valle Taurito in Gran Canaria

LIVVO Valle Taurito in Gran Canaria

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in LIVVO Valle Taurito met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Gran Canaria

PRIJZEN ZIEN
SKU: ce9947f9954d Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in LIVVO Valle Taurito in Gran Canaria! Gelegen in Playa Taurito, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

LIVVO Valle Taurito

Ben je op zoek naar een aangenaam hotel op Gran Canaria? En wens je een combinatie van ontspanning en plezier nabij het strand? Dan is LIVVO Valle Taurito (voorheen THe Valle Taurito) te Playa Taurito het adres voor jou! Sportieve gasten komen hier niets tekort dankzij de vele sportfaciliteiten. Tennis, squash, padel, fitness,… mogelijkheden genoeg om je in het zweet te werken. Afkoelen kan je in het het naastgelegen waterpark 'Lago Oasis' (vernieuwd in november/december 2023), waartoe de toegang inbegrepen is. En voor wat ontspanning kan je terecht in het spacentrum.

TUI: jouw reispartner naar Gran Canaria

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Gran Canaria aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar LIVVO Valle Taurito in Spanje.