Lyttos Mare in Kreta-Heraklion

Lyttos Mare in Kreta-Heraklion

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Lyttos Mare met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kreta-Heraklion

PRIJZEN ZIEN
SKU: 239c290dad20 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Lyttos Mare in Kreta-Heraklion! Gelegen in Analipsi, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Lyttos Mare

In 2021 opende het luxeresort Lyttos Mare zijn deuren aan het strand van Analipsi. Een topper op vlak van comfort, luxe, de gekende Kretenzische gastvrijheid… Je verblijft er in moderne (familie)kamers, met of zonder privézwembad en hebt een uitgebreide keuze aan sport- en ontspanningsmogelijkheden. Werk aan de conditie tijdens een sessie zumba of aerobic, sla een balletje in de tennisacademie, geniet languit van de zon aan het zwembad of het strand… Ook de kinderen komen hier niets tekort dankzij de uitgebreide kinderanimatie en miniclub.

TUI: jouw reispartner naar Kreta-Heraklion

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kreta-Heraklion aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Lyttos Mare in Griekenland.