Mangia's Brucoli Village in Sicilië-Catania

Mangia's Brucoli Village in Sicilië-Catania

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Italië? Kies dan voor een verblijf in Mangia's Brucoli Village met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Sicilië-Catania

PRIJZEN ZIEN
SKU: d0faa4618691 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Mangia's Brucoli Village in Sicilië-Catania! Gelegen in Brucoli, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Italië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Italië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Mangia's Brucoli Village

De naam zegt het al: Mangia's Brucoli Village is een charmante club die gebouwd is als een Siciliaans dorpje. Het hotel ligt in een groene tuin en is een echte oase van ontspanning. Hier kan je namelijk heel wat sporten beoefenen, en ook het animatieprogramma zal je vast weten te bekoren. Eten met zicht op zee en een drankje tussen de olijfbomen, dat kan hier natuurlijk ook. De frisse inrichting van de kamers zorgt meteen voor een zomerse sfeer, die je ook kan gaan opsnuiven in het gezellige vissersdorpje Brucoli.

TUI: jouw reispartner naar Sicilië-Catania

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Italië in de regio Sicilië-Catania aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Italië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Mangia's Brucoli Village in Italië.