MarBella, Mar-Bella Collection in Corfu

MarBella, Mar-Bella Collection in Corfu

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in MarBella, Mar-Bella Collection met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Corfu

PRIJZEN ZIEN
SKU: 32935661dd15 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in MarBella, Mar-Bella Collection in Corfu! Gelegen in Aghios Ioannis Peristeron, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

MarBella, Mar-Bella Collection

Dankzij de prachtige ligging op een heuvel heb je hier een adembenemend uitzicht over de Ionische zee. MarBella, Mar-Bella Collection is werkelijk een schitterend hotel met grote luxe en een fantastische keuken. Het bestaat uit een hoofdgebouw en enkele bijgebouwen en wordt omringd door weelderige tuinen. Recent werd het hotel gedeeltelijk in een nieuw kleedje gestoken, zo kregen o.a. enkele restaurants en de zwembadzone een make-over. MarBella, Mar-Bella Collection is zowel geschikt voor koppels als voor families.

TUI: jouw reispartner naar Corfu

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Corfu aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar MarBella, Mar-Bella Collection in Griekenland.