Maspalomas Princess in Gran Canaria

Maspalomas Princess in Gran Canaria

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Maspalomas Princess met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Gran Canaria

PRIJZEN ZIEN
SKU: 94bb229a1591 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Maspalomas Princess in Gran Canaria! Gelegen in Maspalomas, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Maspalomas Princess

Het hotel Maspalomas Princess vormt een geheel met Tabaiba Princess waarvan de faciliteiten gemeenschappelijk zijn. Je geniet er van de perfecte vakantiesfeer. Je kan heerlijk zonnen aan het prachtige landschapszwembad met aangename zonneterrassen en een aangelegd zandstrand, genieten van een drankje aan een van de exotische poolbars, of deelnemen aan de bruisende activiteiten. En de kinderen beleven dolle pret in de minisplash!

TUI: jouw reispartner naar Gran Canaria

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Gran Canaria aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Maspalomas Princess in Spanje.