Meliá Llana in Sal – Cabo Verde – Kaapverdië

Meliá Llana in Sal – Cabo Verde – Kaapverdië

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Kaapverdië? Kies dan voor een verblijf in Meliá Llana met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Sal – Cabo Verde – Kaapverdië

PRIJZEN ZIEN

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Meliá Llana in Sal – Cabo Verde – Kaapverdië! Gelegen in Ponta Preta, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Kaapverdië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Kaapverdië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Meliá Llana

De rust ligt hier voor het grijpen. Meliá Llana kiest heel bewust voor 'adults only', zodat je compleet relaxed kan genieten van je vakantie. De setting aan het strand is natuurlijk magnifiek, maar ook de kamers in dit hotel zijn echte pareltjes geworden. Of je nu kiest voor een kamer met zeezicht of een swim-upkamer waarbij je zo het zwembad induikt… je zit op rozen in dit hotel. Ga voor de volledige ontspanning in de uitgebreide YHI Spa.

TUI: jouw reispartner naar Sal – Cabo Verde – Kaapverdië

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Kaapverdië in de regio Sal – Cabo Verde – Kaapverdië aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Kaapverdië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Meliá Llana in Kaapverdië.