Meliá Lloret de Mar in Costa Brava

Meliá Lloret de Mar in Costa Brava

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Meliá Lloret de Mar met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Costa Brava

PRIJZEN ZIEN
SKU: 160675e4cec7 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Meliá Lloret de Mar in Costa Brava! Gelegen in Lloret de Mar, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Meliá Lloret de Mar

Het vernieuwde hotel Meliá Lloret de Mar opent in 2024 de deuren en belooft super chic te worden. Het frisse interieur, Scandinavisch geïnspireerd, en het ultramodern comfort bezorgen je een designergevoel. Het hotel is rustig gelegen net buiten het centrum van de stad. Ideaal om tot rust te komen aan het zwembad of in het spacentrum. Zin in een wandeling? 4 zandbaaien liggen binnen handbereik. Of ontdek Lloret de Mar met zijn levendige oude stad, het lange strand en vele momenten waaronder de kerk van Sant Romà en de tuinen van Santa Clotilde.

TUI: jouw reispartner naar Costa Brava

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Costa Brava aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Meliá Lloret de Mar in Spanje.