Meliá Tortuga Beach Resort & Spa in Sal – Cabo Verde – Kaapverdië

Meliá Tortuga Beach Resort & Spa in Sal – Cabo Verde – Kaapverdië

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Kaapverdië? Kies dan voor een verblijf in Meliá Tortuga Beach Resort & Spa met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Sal – Cabo Verde – Kaapverdië

PRIJZEN ZIEN

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Meliá Tortuga Beach Resort & Spa in Sal – Cabo Verde – Kaapverdië! Gelegen in Ponta Preta, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Kaapverdië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Kaapverdië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Meliá Tortuga Beach Resort & Spa

Meliá Tortuga Beach Resort & Spa is een vaste waarde geworden op het eiland Sal. De Meliá-keten heeft een uitstekende reputatie en de kamers bestaan uit 1 of 2 afzonderlijke slaapkamers. Het hotelcomplex biedt een ruime keuze aan restaurants en kreeg een moderne, eigentijdse look. Het personeel doet zijn uiterste best om zijn klanten tevreden te stellen.

TUI: jouw reispartner naar Sal – Cabo Verde – Kaapverdië

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Kaapverdië in de regio Sal – Cabo Verde – Kaapverdië aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Kaapverdië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Meliá Tortuga Beach Resort & Spa in Kaapverdië.