Meliá Villaitana in Costa Blanca

Meliá Villaitana in Costa Blanca

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Meliá Villaitana met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Costa Blanca

PRIJZEN ZIEN
SKU: 2df8461cba4b Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Meliá Villaitana in Costa Blanca! Gelegen in Benidorm, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Meliá Villaitana

Met z'n pastelkleurige gebouwen rondom de zwembaden en charmante pleintjes ziet Meliá Villaitana eruit als een traditioneel Spaans dorpje. Gezelligheid troef dus. Dit hotel ligt even buiten de drukte van Benidorm, waardoor je er een prachtig uitzicht hebt over de skyline van de stad, én over de Middellandse Zee. Golfliefhebbers kunnen terecht op de twee terreinen van de Villaitana golfclub. Relaxen doe je aan een van de heerlijke zwembaden, op het aangelegd strand of in de spa, terwijl kinderen van alle leeftijden zich vermaken in de miniclubs.

TUI: jouw reispartner naar Costa Blanca

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Costa Blanca aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Meliá Villaitana in Spanje.