Meliá Zanzibar in Zanzibar

Meliá Zanzibar in Zanzibar

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Tanzania? Kies dan voor een verblijf in Meliá Zanzibar met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Zanzibar

PRIJZEN ZIEN
SKU: 66940f90cb85 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Meliá Zanzibar in Zanzibar! Gelegen in Zanzibar, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Tanzania.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Tanzania en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Meliá Zanzibar

Ook in Meliá Zanzibar kan je prat gaan op de welgekende kwaliteit, service en luxe van de Meliá-keten. In de exclusieve privébeachclub 'Gabi' wordt je bijna letterlijk in de watten gelegd: relax er in de comfortabele ligzetels onder de palmbomen of probeer er een van de sporten uit. Er is ook een prachtig wit zandstrand en het eiland wordt bovendien omringd door een natuurlijk koraalrif, wat het veilig maakt om te zwemmen en te snorkelen.

TUI: jouw reispartner naar Zanzibar

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Tanzania in de regio Zanzibar aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Tanzania, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Meliá Zanzibar in Tanzania.