Messonghi Beach in Corfu

Messonghi Beach in Corfu

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Messonghi Beach met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Corfu

PRIJZEN ZIEN
SKU: 1b86a5a5189a Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Messonghi Beach in Corfu! Gelegen in Messonghi, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Messonghi Beach

Glijbanen voor groot en klein, petanquebanen, verschillende restaurants en bars, tennisterreinen, een eigen wellness… het ruim opgezette en levendige Messonghi Beach beschikt over alle faciliteiten voor een afwisselende vakantie. De dorpjes Messonghi en Moraitika zijn te voet te bereiken, en het hotel ligt dan ook nog eens pal aan het strand. Dit hotel bestaat uit een Frans Club Marmara-gedeelte en een internationaal gedeelte. Je hebt enkel toegang tot het internationaal gedeelte.

TUI: jouw reispartner naar Corfu

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Corfu aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Messonghi Beach in Griekenland.