Minoa Palace Resort Imperial in Kreta-Chania

Minoa Palace Resort Imperial in Kreta-Chania

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Minoa Palace Resort Imperial met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kreta-Chania

PRIJZEN ZIEN
SKU: d714cd17cdcb Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Minoa Palace Resort Imperial in Kreta-Chania! Gelegen in Platanias, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Minoa Palace Resort Imperial

Welkom in het luxueuze 'Imperial' gedeelte van het prachtige luxehotel Minoa Palace Resort. Beide hotelgedeeltes zijn met elkaar verbonden door een indrukwekkende wandelbrug en de faciliteiten zijn gemeenschappelijk. Hier verblijf je in één van de 71 luxueuze kamers of in één van de 22 kamers met privézwembad. De meeste kamers bieden bovendien een prachtig zeezicht. De luxe en comfort, gecombineerd met oog voor detail en een ontspannen sfeer, zorgen hier voor een onvergetelijke vakantie!

TUI: jouw reispartner naar Kreta-Chania

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kreta-Chania aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Minoa Palace Resort Imperial in Griekenland.