Minos Beach Art Hotel in Kreta-Heraklion

Minos Beach Art Hotel in Kreta-Heraklion

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Minos Beach Art Hotel met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kreta-Heraklion

PRIJZEN ZIEN
SKU: 2712d992e822 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Minos Beach Art Hotel in Kreta-Heraklion! Gelegen in Aghios Nikolaos, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Minos Beach Art Hotel

Naast een onberispelijke service, een ongeëvenaarde gastvrijheid en culinair genot wacht je in het exclusieve Minos Beach Art Hotel een unieke culturele ervaring. Kunstwerken van belangrijke hedendaagse Griekse en buitenlandse artiesten sieren hier bijna elk deel van het hotel en zijn weelderige tuinen. Geniet van het Kretenzische leven gehuld in discrete luxe, met als hoogtepunt van de dag een culinair genoegen in o.a. het award-winning restaurant 'La Bouillabaisse'.

TUI: jouw reispartner naar Kreta-Heraklion

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kreta-Heraklion aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Minos Beach Art Hotel in Griekenland.